Mengenai Saya

Foto saya
hi im dian ajeng. i love writing and i have two blogs. i try so hard to keep them updated since i have been in marriage with a babygirl. leave comments and i will reply it asap.

Minggu, 25 Desember 2011

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY HOLIDAY !!!

BODY & SOUL CAROLINE DRESS // ALLURA HYDRANGEA HAIRCLIP WORE AS BROOCH // ACCESSORIES BOUGHT ON CENTRO DEPT STORE // NOCHE SANDALS // UNBRANDED LEGGINGS


I love Christmas because of holidays and Christmas breaks. It is a time to share happiness with those you love, lots of hugs, and to experience hope from heaven above. I love spending my Christmas holiday with Galuh, my bestfriend. 

As usual we went to the cafĂ© for having a cup of coffee before lunch. We love coffee so damn much. Then we went to restaurant to have lunch. Like normal girls our age, we spent a lot of time for sharing secrets and giggling about boys.  Most of the time we spent talking about boys, fashion, or music, that seemed very important. 

My bestfriend ordered a fettucini and I would love to have a plate of chicken mayonnaise. I know, it sounds boring but fettucini was not good for diet—well, chicken mayonnaise isn’t good too but I liked it. I didn’t care if chicken was very high in fat and calories, it was just my guilty pleasure. 

We spent time together. I realized that she really is the best friend I've ever had, we're extremely close. I am so lucky to have her as my bestfriend.

Merry Christmas and happy holiday!

PS: The man in my cellphone’s background is my boyfriend <3 love him so much!





BODY & SOUL CAROLINE DRESS // ALLURA HYDRANGEA HAIRCLIP WORE AS BROOCH // ACCESSORIES BOUGHT ON CENTRO DEPT STORE // NOCHE SANDALS // UNBRANDED LEGGINGS

Sabtu, 10 Desember 2011

MEMORIES


Do you remember about eruptions of Merapi volcano in October 2010? Over 350,000 people were evacuated from the affected area. However, many remained behind or returned to their homes while the eruptions were continuing. 353 people were killed during the eruptions. The ash plumes from the volcano also caused major disruption to aviation across Java. The disaster leaves the ruins of houses. I was sad to see it. However, Merapi still has a stunningly beautiful scenery. 


I am wearing UP wedges Aira Brown, Simplicity dress, unbranded cardi, tights, unbranded accessories



I saw an interesting ruins of the house. Someone draw a figure little girl on the wall of the house and make it look dramatic ruins of the house.





Rabu, 30 November 2011

HI DECEMBER! (i am still on diet)

I have a bad day on my first day on December :( sigh.

I fail on my exams, I forget bring my homework, I have a lot of assignments, my frienemy graduates from college, my friend breaks my car, and  I don’t  have enough money to buy new modem for internet connection because my mother always turns the wi-fi off after 1 am and I need internet connection until 4 am. Feel like dying.

Oh please be nice to me, December. I wish I could turn back time to last week and study hard for exams. 

Have a nice day everyone. I am still on diet and support me please ^^ your comments really make my day <3



Pernah nggak kamu ngerasa duniamu hancur berkeping-keping dan nggak ada lagi yang tersisa buatmu? Kalo pernah, sama, itu yang aku rasain sekarang. Rasanya pengen mundur beberapa hari ke belakang dan fix everything. Tapi nggak mungkin kan?

Masalahku mungkin sepele sih. Yaitu: sahabatku wisuda. Dan aku belom. Dan dia akan ke Swedia untuk kerja magang di sana (well aku gatau dia mau kerja apa—lebih tepatnya nggak pengen tau). Dan aku masih sibuk kuliah cobaaa…. GADEM SKRIPSHIT.
Aku tau aku yang salah aku kebanyakan main kebanyakan belanja kebanyakan bergaul kebanyakan browsing kebanyakan main the sims social (blame on simsoc, seriously itu yang bikin 80% waktuku terbuang sia-sia di depan leptop). Dan kebanyakan makan. Aku harusnya diet. Dan hari ini adalah hari dimana aku ditampar sekeras-kerasnya oleh kenyataan. Rasanya kayak lagi enak-enaknya tidur dan mendadak ada gajah lewat dan aku keinjek secara ga sengaja.
Sahabatku itu berumur dua tahun lebih muda dari aku tapi kami seangkatan, entah kenapa bisa seperti itu. Errr oke mungkin dia akselerasi pas SD atau mungkin dia masuk SD umur tiga tahun. Dan sekarang dia udah lulus. Dan kerja. Dan aku? Bye.
Bukan Cuma itu aja. Ternyata sahabatku yang lain udah lulus juga. Jadi di kampus yang belum lulus tinggal aku dan beberapa orang yang bukan sahabatku (nggg temen deket sih ada tapi ga sedeket yang aku sebut sahabatku). Ketika semua orang  pasang dp bbm mereka dalam pakaian kerja, aku pasang dp bbm dengan pakaian siap-siap-mau-ke-mall. Ketika semua orang sibuk kerja, aku sibuk review gadem jurnal yang banyaknya naudzubile dan hell yeah.
Dan beberapa sudah menikah. Aku nggak terlalu kepengen untuk yang satu ini. Aku masih belom pengen nikah.
Dan beberapa lagi sudah meninggal. Untuk yang satu ini aku bersyukur karena aku masih hidup. Seperti kata Chairil Anwar, aku ingin hidup seribu taun lagi. Yes. Bahkan kalo bisa aku mau mundur dari bayi lagi. Aku pengen membenahi hidupku yang berantakan ini.
Thank you for reading, hope you all have a nice day.

Kisses
Dian Ajeng

I wear unbranded shirt, Gucci sunglasses, Mineola floral dress (i wore it on jogja fashion week 2011 post), unbranded tights, Friday to Sunday wedges, unbranded accessories.

Selasa, 15 November 2011

Do You Love Me As Much As I Do?



Does he love me as much as I do? Is it love, lust, friendship, or dust? How many girls in this world have actually thought about this? Have you?




He tells you he loves you every day, but how many times has he said it to other girls? Does he tell it to other girls every single second?

When he tells you that he loves you, look into his eyes deeply. You will know that he really loves you or not. But sometimes, it doesn’t work. You look deeply into his eyes, but you still don’t know.  Then, how do we know?

If a guy loves a girl, he will try to always beside her. When he smiles at her just for no reason, maybe he acts nervous. Or maybe he is just happy being with her. He will help her with anything, listen to anything she has to say, and she will also ask if there is something bothering her. Sometimes, he will express it in childish way, or he will tease you to get your attention. And he will always try to make her happy. 


I am wearing Mineola floral dress, Chrysalis heels, Bon.vieux vintage bag, Razifa feather hairclip

Kamis, 10 November 2011

JOGJA FASHION WEEK 2011

with my BESTFREND. I am wearing: Guess white bag, UP stella red wedges, unbranded leggings, Mineola dress, unbranded cardigan


A few days ago, I attended Jogja Fashion Week 2011. It was my first attending a fashion week. I was very excited then I forgot bring my digital camera (no, no DSLR, I don’t have it haha). So I borrowed my bestfriend’s galaxy tab to take some pictures. Fortunately, I found a photo booth and I could have a picture of myself. Once again I am sorry for my terrible grammar, I promise I will learn to write in English harder so I can make a better post.

Intinya (huaah lega kalo udah mulai pake bahasa Indonesia) aku seneeeeng banget menghadiri fashion week tersebut. Apalagi gretong. Aku dapet invitationnya cobaaa baik banget nggak sih panitianya. Thanks to Ikhsan Ma'mur Khanifan who gave me the invitation—you are my best adek angkatan. Tanpa lo, gue bukan apa-apa mamen. Peace love and gaul ya bro! (kayak dia baca aja sih -___-)

Aku sempat bingung pake baju apa untuk ke fashion week karena aku hanyalah orang biasa yang nggak punya apa-apa. Aku bahkan tipe orang yang selalu memakai baju yang itu-itu saja. Aku bahkan gendut.  Aku juga ngerasa cuma-aku-yang-paling-nggak-punya-baju. Tapi thanks to my bestfriend Hermawan yang memberiku ide untuk memakai something in red. So I wear my stella red and floral dress with cardigan. Dengan sedikit berdoa supaya jadi best dressed, akhirnya aku cuss langsung cabut ke Jogja Expo Center (JEC).

SAMPAI DI SANA TERNYATA AKU ENGGAK JADI BEST DRESSED (nggak santai banget ini). Wajar sih karena ternyata di sana orangnya keren-kereeen abiiisss!!! Aku hanya datang dengan rambut-hari-buruk (apa sih bahasa indonesianya bad hair day?—ceileee sok-sok nggak tau bahasa indonesianya) sementara di kejauhan aku melihat sesosok wanita karir yang menata rambutnya bak permaisuri. Sanggulnya luar biasa tinggi dan dia pake kebaya penuh payet yang membuat semua oraang yang memandangnya langsung bermasalah dengan self-esteem mereka. Dah gitu, penonton yang duduk di depanku adalah nenek-nenek so stylish. Saluut banget karena mereka dressed up well. Gile cing, aku cuma pake casual outfit and didn't do my hair!!!

Ok here it is the pictures. Enjoy.











nenek-nenek yang oh-so-stylish