Mengenai Saya

Foto saya
hi im dian ajeng. i love writing and i have two blogs. i try so hard to keep them updated since i have been in marriage with a babygirl. leave comments and i will reply it asap.

Rabu, 30 November 2011

HI DECEMBER! (i am still on diet)

I have a bad day on my first day on December :( sigh.

I fail on my exams, I forget bring my homework, I have a lot of assignments, my frienemy graduates from college, my friend breaks my car, and  I don’t  have enough money to buy new modem for internet connection because my mother always turns the wi-fi off after 1 am and I need internet connection until 4 am. Feel like dying.

Oh please be nice to me, December. I wish I could turn back time to last week and study hard for exams. 

Have a nice day everyone. I am still on diet and support me please ^^ your comments really make my day <3



Pernah nggak kamu ngerasa duniamu hancur berkeping-keping dan nggak ada lagi yang tersisa buatmu? Kalo pernah, sama, itu yang aku rasain sekarang. Rasanya pengen mundur beberapa hari ke belakang dan fix everything. Tapi nggak mungkin kan?

Masalahku mungkin sepele sih. Yaitu: sahabatku wisuda. Dan aku belom. Dan dia akan ke Swedia untuk kerja magang di sana (well aku gatau dia mau kerja apa—lebih tepatnya nggak pengen tau). Dan aku masih sibuk kuliah cobaaa…. GADEM SKRIPSHIT.
Aku tau aku yang salah aku kebanyakan main kebanyakan belanja kebanyakan bergaul kebanyakan browsing kebanyakan main the sims social (blame on simsoc, seriously itu yang bikin 80% waktuku terbuang sia-sia di depan leptop). Dan kebanyakan makan. Aku harusnya diet. Dan hari ini adalah hari dimana aku ditampar sekeras-kerasnya oleh kenyataan. Rasanya kayak lagi enak-enaknya tidur dan mendadak ada gajah lewat dan aku keinjek secara ga sengaja.
Sahabatku itu berumur dua tahun lebih muda dari aku tapi kami seangkatan, entah kenapa bisa seperti itu. Errr oke mungkin dia akselerasi pas SD atau mungkin dia masuk SD umur tiga tahun. Dan sekarang dia udah lulus. Dan kerja. Dan aku? Bye.
Bukan Cuma itu aja. Ternyata sahabatku yang lain udah lulus juga. Jadi di kampus yang belum lulus tinggal aku dan beberapa orang yang bukan sahabatku (nggg temen deket sih ada tapi ga sedeket yang aku sebut sahabatku). Ketika semua orang  pasang dp bbm mereka dalam pakaian kerja, aku pasang dp bbm dengan pakaian siap-siap-mau-ke-mall. Ketika semua orang sibuk kerja, aku sibuk review gadem jurnal yang banyaknya naudzubile dan hell yeah.
Dan beberapa sudah menikah. Aku nggak terlalu kepengen untuk yang satu ini. Aku masih belom pengen nikah.
Dan beberapa lagi sudah meninggal. Untuk yang satu ini aku bersyukur karena aku masih hidup. Seperti kata Chairil Anwar, aku ingin hidup seribu taun lagi. Yes. Bahkan kalo bisa aku mau mundur dari bayi lagi. Aku pengen membenahi hidupku yang berantakan ini.
Thank you for reading, hope you all have a nice day.

Kisses
Dian Ajeng

I wear unbranded shirt, Gucci sunglasses, Mineola floral dress (i wore it on jogja fashion week 2011 post), unbranded tights, Friday to Sunday wedges, unbranded accessories.

36 komentar:

  1. Keep Spirit!! jangan mudah nyerahh.. ayoo bersemangatlahhh :D

    oteteot

    BalasHapus
  2. That sounds like November really was a frightfull month for you. Im so very sorry and I sincerely hope you 'get back on track' =) Pleasedont think too much about what others (frienemy) gets up to =) After all you'er living your life, not hers so no need to compare. Sorry for sounding a bit like a mama haha but I've been there and it really isnt worth spending time thinking about ^_^

    Anyhoo you are soooo beautiful and your outfit is incredibly adorable. Red looks so amazing on you Im actually very jealous haha. Can never pull off that colour myself ^_^

    Eeli

    BalasHapus
  3. hey dear, thanks for the comment on my blog.
    good luck and study hard :)

    BalasHapus
  4. nice blog! i really like all your UP! shoes. follow me back here : http://rebeliciao.blogspot.com

    BalasHapus
  5. Makasi kakak :D Kakak juga semangat yaa ;;)

    BalasHapus
  6. nice tights!! i love this look!! i follow you maybe you can follow me back?

    BalasHapus
  7. hey, good luck for your diet :) semangat yahh,
    thanks for the lovely comment.
    anyway, I love chairil anwar, I made song about his poet "aku".

    I'll record it one day :)

    xx

    BalasHapus
  8. Thank you my Dear ! :* You are awesome ! You have good body and don't have to be on diet ! :)

    BalasHapus
  9. i love the last photo !! cmon!! fight and win! jangan nyerah dan hanya liat sekeliling ka. i know you can ,jadi jangan berkaca dari orang lain mulu,kita ga akan bisa sama dengan mereka. mungkin memang usaha kamu yang kurang tp jangan smp n nyalahin diri kayak gitu, if we're fail let make new decission !

    BalasHapus
  10. You will be ok, I hope that your December will be beautiful moth for you:) I wish you enjoy this time:)

    BalasHapus
  11. lucu lucu lucu... i like your post..
    yeaa,, aku juga lg skripsi.. never ending skripshit..
    but, we have to do that!.. smangaattt!!!

    with love:
    http://kiddieelf.blogspot.com

    BalasHapus
  12. Love your outfit dear! ^^

    Cheers,
    Karina Dinda R. ♥
    BLOG | TWITTER | SHOP

    BalasHapus
  13. hey cantik, i lov your tights!!!!!
    semangat yaah
    visit and follow my blog
    allysachais.blogspot.com

    BalasHapus
  14. yess december everything will be ok,
    inlove your red tights

    www.myjiglyciouslife.blogspot.com

    BalasHapus
  15. i hope you are having a better december!I love your red tights xx

    BalasHapus
  16. I follow you, I like your blog! :)
    if you want look my sketches! Nick
    http://nicksketches.blogspot.com/

    BalasHapus
  17. great outfit sweety :) where did you took that photos btw ?

    BalasHapus
  18. thanks for comment kak, i wish i can meet you too :]

    www.polakatelu.com | @polakatelu

    BalasHapus
  19. I love your red tights!

    http://www.ohmydior.org/

    BalasHapus
  20. Hi sweety, you're rocking the red tights! Looks awesome.
    P.S I read your profile and want to tell you that your grammar is not terrible at all and you take photos quite well! Also, you look great and don't need to diet :)

    BalasHapus
  21. Hi sweety, you're rocking the red tights! Looks awesome.
    P.S I read your profile and want to tell you that your grammar is not terrible at all and you take photos quite well! Also, you look great and don't need to diet :)

    BalasHapus
  22. Thank you very much for comment!! :) I'm happy that you like it!! I hope you come back in my blog again!! big hugh from italy! :)

    www.nicksketches.blogspot.com

    BalasHapus
  23. helo love! hope you can enjoy your day and keep spirit! dta ngalamin juga saat2 seperti itu dimana dta ngga bs lulus tepat waktu,,cuma bedanya penyebabnya adalah krn dta sakit, yah sedih bgt dan ngerasa beban ke ortu. tp thx god masi bnyk teman2 yg senasib,hehe.
    tetep semangat dan yakin kamu bisa krn suatu hari, hari2 buruk akan berlalu juga :)

    salam kenal.

    BalasHapus
  24. Thank you very very much for comment on my blog!! Comment like yours make me very happy and make me very happy to continue publish new post on my blog!!! Thank you! Come back soon! :) Big hugh! Nick
    yes, I'm follow you back :)
    www.nicksketches.blogspot.com

    BalasHapus
  25. Diet????Why my dear???You look great!I have a blog a friend and I think that this is really the best for you right now!Take a look! www.muffintopbaby.com Btw thank you so much for your comment :*:*:*

    Check my Blog http://alittlebitofshine.blogspot.com/
    and on-line store http://shopalittlebitofshine.blogspot.com/ !! :)

    BalasHapus
  26. Ajeengg, don't give up.. ayo semangat kerjain skripshitnya.. berkarya(blogging or something) and doing your passion should not hinder your lecture and thesis.. ditunggu juga posting-posting selanjutnya.. Love :*

    BalasHapus
  27. From Great talent

    25. wow very nice blog this is, in all posting you have wonderful picture's in all picture you look very beautiful. thanks for sharing this picture to all your visitor

    BalasHapus
  28. halo dian :) blogwalking and found your blog, what a nice one it is <3

    hey, wanna follow each other? I'll be waiting for you on my blog :)
    sweet and sugars,
    Dias

    BalasHapus
  29. i like your shoes
    you look so cute :)


    www.xadvx.blogspot.com

    BalasHapus
  30. You are charming!
    Cool red tights)
    http://kate-fashionschtick-kate.blogspot.com/

    BalasHapus
  31. ahaha, saya sudah kuliah mbak :) hehe
    following you back dear <3 I love your blog too, you have a very interesting blog :D

    sweet and sugars,
    Dias

    BalasHapus
  32. keep fighting! hidup memang perjuangan yg ga ada habis2nya :)

    http://indymumu.blogspot.com/

    BalasHapus

thank you for reading and please comment :)
i do follow back, just notice me, give the link and i will follow you back. i would love to give comment on your post :*

kisses :*
dian ajeng