Mengenai Saya

Foto saya
hi im dian ajeng. i love writing and i have two blogs. i try so hard to keep them updated since i have been in marriage with a babygirl. leave comments and i will reply it asap.

Selasa, 08 November 2011

Grandma's Dress





I find some old photos and I remember about my grandma’s dress. I love it so much and I wear  it to walk in the pine forest.

Susah banget ya nulis artikel dalam bahasa inggris -____- Separagraf dapetnya cuma dua kalimat. Heran deh anak-anak kecil jaman sekarang udah pada pinter-pinter nulis blog pake bahasa inggris.Bukannya aku nggak tau kalo jaman sekarang ada teknologi Google translate, tapi kadang Google ngetranslatenya agak-agak kacau. Takutnya ntar malah salah deh trus diketawain T___T

Nenekku memberikan dress biru tua ini kepadaku karena sudah tidak muat lagi buat nenek dan nenek bilang ia sudah tidak pantas lagi jika ia memakainya (ya iyalah -____-“).

Aku suka banget ke hutan pinus. Di sana selalu sepi pada hari kerja (kalo hari libur lumayan rame, isinya orang pacaran semua). Atmosfernya kadang bikin merinding kalo kesananya tengah malem. Tapi kalo kesananya siang-siang, huaaah rasanya sejuk banget dan bikin pengen foto-foto. Soalnya bagus banget backgroundnya.

Sayang sekali jalan menuju hutan pinus ini menanjak dan susah dilalui dengan becak dan sepeda. Jadi kita harus naik mobil atau motor. Kadang motor matic juga ga kuat kalo yang naik segede aku (hiks beratku naik lagi). Selain itu hutan ini jauuuuuuh banget dari rumahku. Tapi percaya deh, sekali ke sana, pasti pengen balik lagi. 

Hutan pinus ini terletak di daerah Imogiri, Kabupaten Bantul, Yogyakarta.

i am wearing Zara leggings (thanks to Jilan for this awesome gift), my grandma's vintage dress, unbranded coat, UP Anjani black wedges



28 komentar:

  1. I love this dress and your grandmother has awesome taste! The hoodie is sooooo cute :) I am following and hope you'll stop by and say hi!

    BalasHapus
  2. hi there thanks for the lovely comment love,would love u to follow my blog if u like and im having a Gucci giveaway http://mwanwan.blogspot.com/2011/10/gucci-giveaway.html
    hope to hear from u soon
    x

    BalasHapus
  3. Nice jacket! the forest gives an extra point.
    LAZYCATSTYLE

    BalasHapus
  4. realy love the last photo, the complete outfit with the jacket
    and i really want to visit this forest for a photoshoot!
    xoxo
    style frontier

    BalasHapus
  5. hey dear,

    visit our webstore www.baju24.com many trendy item ^^

    happy shopping

    xox,
    www.baju24.com

    BalasHapus
  6. i love the blouse (errrr.... or dress, lol), look so vintage and pretty. i wish i can wore my grandma's outfit too. but she's too tiny, hehehe.
    menurutku gak usah terlalu khawatir sih kalau soal bahasa, pakai bahasa indonesia asalkan baku kan orang bs pake google translator kalau visit blog kamu. nanti juga bahasa inggrismu lancar sendiri dan bs nulis di blog kaya anak2 kecil itu, hehehe. tapi kalau aku sendiri sih tetep milih nulis pakai bahasa indonesia ;)

    BalasHapus
  7. I love your hoodie! I have been wanting one just like it. Your Grandmother must be very stylish to pick this shirt out for you :). I will follow you....please follow me too!

    www.fashionablyfitlife.com

    BalasHapus
  8. Hi Hun....I do not see your button to "join this site". Where is it??? I did click "follow" though on blogger.

    BalasHapus
  9. Hi sweetie! Thanks for visiting my blog. I´m sorry you got confused and is it in spanish, to follow you have to click in " participar en este sitio" if you like it. Thank you and greetings from Qatar!


    http://ladiesandthecityfashion.blogspot.com/

    BalasHapus
  10. Thank you for following!!! =) Hope you enjoy the blog. I´m following you on twitter sweetie!

    BalasHapus
  11. cute!


    xoxo from rome
    K.
    http://kcomekarolina.com/

    BalasHapus
  12. vintage and modern at the same time :))

    www.xadvx.blogspot.com

    BalasHapus
  13. You blog is so awesome! Follow you now!
    Can you follow me back?)))

    http://myfiercefashion.blogspot.com

    BalasHapus
  14. following you dear.

    aku juga suka hutan pinus. tapi jauh juga dri rumahku..

    please following back

    kisses

    www.myjiglyciouslife.blogspot.com

    BalasHapus
  15. OMG amazing pictures,you look like a model! Love your blog,I follow you! And if you want we can follow each other :)
    http://waytheby.blogspot.com/
    Car

    BalasHapus
  16. Hi dear! Thanks for following me! :)
    I'm following you now,but maybe you have to wait a few days cause I'm having problems with my blog...I don't know what happens...but of course I follow you :)
    Car

    BalasHapus
  17. great pics ! ehh dressnya bagus deh :) love its pattern !!

    The Endless Wishlist

    BalasHapus
  18. nice post and your grandmom's dress

    http://zihnyester.blogspot.com/

    BalasHapus
  19. ah I loveee these photos! <3 where did u take it if I may know?:)

    Journal J

    BalasHapus
  20. These photos are amazing. I love your outfit. the background is so pretty.

    BalasHapus
  21. Raras Cynanthia13 November 2011 09.22

    kyaaa lucu

    BalasHapus
  22. huaahhh lucu... saya umpetin kamu buat saya potret disini lagi deh boleh?
    *kalem*

    BalasHapus
  23. you are so lovely in these photos :)

    BalasHapus
  24. you are absolutely adorable! i love your hoodie. i'm a huge fan of hoodies! i'm following! :)

    have a great day!

    jasmine
    adamalexmommy.com

    BalasHapus

thank you for reading and please comment :)
i do follow back, just notice me, give the link and i will follow you back. i would love to give comment on your post :*

kisses :*
dian ajeng